Kezdőlap

Hírek

Titánok projekt - Szabadidős program

Az Ormánság Szíve Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a TITÁNOK projekt kapcsán 2017.07.20.-án (csütörtökön) 08:30 - 16:00 között megrendezésre kerülő Kreatív festés szabadidős tevékenységre. Elsősorban célcsoporti személyek megjelenésére számítunk (14-35 év közöttiek, illetve 60 év felettiek), de szívesen látunk bárkit, akinek kedve van részt venni a programon Siklóson. (7800 Siklós, Felszabadulás utca 65.)

Tovább

Titánok projekt - Hagyományőrző rendezvény

Az Ormánság Szíve Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a 2017.07.15.-én (szombaton) 09:00 - 17:00 között megrendezésre kerülő TITÁNOK projekt nyilvános Roma nap rendezvényére Siklósra. ( 7800 Siklós, Kossuth tér 15.)

Tovább

Titánok projekt - Önkéntes program

Az Ormánság Szíve alapítvány tisztelettel meghívja Önt a TITÁNOK projekt kapcsán szervezendő önkéntes programunkra.Minden segítséget szívesen fogadunk 2017.06.28.-án (szerdán) 08:00 - 16:00 között Siklóson. (7800 Siklós, Felszabasulás utca 65.)

Tovább

Titánok projekt - Nyitó rendezvény

Az Ormánság Szíve Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a 2017.06.23.-án (pénteken) 9:00-15:00 között megrendezésre kerülő TITÁNOK projekt nyilvános Nyitó rendezvényére Siklósnagyfaluba. (7623 Siklósnagyfalu, Kossuth L. u.41.).

Tovább

Elindult a "TITÁNOK" projekt

A 40 hónapos (2017.06.01.-2020.09.30.) "TITÁNOK" pályázat célja a fiatalok, a családok és fizikailag-szellemileg friss idősek, nyugdíjasok kisközösségi kereteken belül szerveződő társadalmi, közéleti szerepvállalásuk erősítésével, karitatív, önkéntes alapon végzett tevékenységeivel, a generációk közötti együttműködéssel segíti elő a területi és társadalmi kiegyenlítődést a Siklósi járásban.Az önkéntességre való hajlandóság növelése, az önkéntes tevékenység általános társadalmi megbecsültségének emelése és ezzel együtt az önkéntesség helyi/járási szintű népszerűsítése, konkrét önkéntes programok megvalósítása.

Tovább

Elindult az "Össze-Kötő II." projekt

Az Emberi Erőforrás Minisztériuma támogatásra érdemesnek ítélte meg "Össze-Kötő II." projektünket, így a szerződéskötést követően megkezdhetjük a támogatás felhasználását. A 2017.01.01.-2017.12.31. között megvalósuló projekt célja az Alapítvány működésének és céljainak támogatása, kiemelt hangsúlyt fektetve a roma nemzetiséggel összefüggő célokra és programokra.

Tovább

Lezárult az "Össze-Kötő" projekt

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott pályázatunk fő célja Alapítványunk zavartalan működésének biztosítása volt, illetve rövid és hosszú távú céljaink elérésének elősegítése. A támogatás segítségével 2 hónapon át egy fő főállású munkatársat tudtunk foglalkoztatni, illetve kommunikációs és adminisztrációs költségeinket tudtuk csökkenteni, mely támogatás nagy segítséget jelentett Alapítványunk számára.

Tovább

Elindulhat az "Össze-Kötő" projekt

Az Emberi Erőforrás Minisztériuma támogatásra érdemesnek ítélte meg "Össze-Kötő" projektünket, így a szerződéskötést követően megkezdhetjük a támogatás felhasználását. A 2016.01.01.-2016.12.31. között megvalósuló projekt célja az Alapítvány működésének és céljainak támogatása, kiemelt hangsúlyt fektetve a roma nemzetiséggel összefüggő célokra és programokra.

Tovább

Lezárult a "Foglalkoztatás az Ormánság Szíve Alapítványnál" projekt

A pályázat célja a fiatalok (5 fő) foglalkoztatásának, munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítése, valamint a szervezet fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése volt. A támogatás a szervezet belső kapacitásainak erősítésével, a szervezet által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását szolgálta.

Tovább

Elindult a "Foglalkoztatás az Ormánság Szíve Alapítványnál" projekt

A 12 hónapos (2014. 04. 01. - 2015. 08. 29.) "Foglalkoztatás az Ormánság Szíve Alapítványnál" pályázat célja  a  fiatalok  foglalkoztatásának, munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítése, valamint a civil szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése. A támogatás a szervezetek belső kapacitásainak erősítésével, az érintett szervezetek által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását szolgálja. Kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy minden térségben megerősödjenek a civil kapacitások, hiszen a térségek felzárkóztatásában döntő szerepe lehet a helyi szervezeteknek.

Tovább

<< Előző    13   14   15   16   17   18   19   Következő >>