Kezdőlap

Hírek

Elindult az "Össze-Kötő III." projekt

Az Emberi Erőforrás Minisztériuma támogatásra érdemesnek ítélte meg "Össze-Kötő III." projektünket, így a szerződéskötést követően megkezdhetjük a támogatás felhasználását. A 2018.01.01.-2018.12.31. között megvalósuló projekt célja az Alapítvány működésének és céljainak támogatása, kiemelt hangsúlyt fektetve a roma nemzetiséggel összefüggő célokra és programokra.

Tovább

Lezárult az "Össze-Kötő II." projekt

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott pályázatunk fő célja Alapítványunk zavartalan működésének biztosítása volt, illetve rövid és hosszú távú céljaink elérésének elősegítése. A támogatás segítségével 2 hónapon át egy fő főállású munkatársat tudtunk foglalkoztatni, illetve kommunikációs és utazási költségeinket volt lehetőségünk csökkenteni, mely támogatás nagy segítséget jelentett Alapítványunk számára.

Tovább

Titánok projekt - Nyitó rendezvény

Az Ormánság Szíve Alapítvány szeretettel meghívja az érdeklődőket a 2017.06.23.-án (pénteken) 9:00-15:00 között megrendezésre kerülő TITÁNOK projekt nyilvános Nyitó rendezvényére Siklósnagyfaluba. (7623 Siklósnagyfalu, Kossuth L. u.41.).

Tovább

Elindult a "TITÁNOK" projekt

A 40 hónapos (2017.06.01.-2020.09.30.) "TITÁNOK" pályázat célja a fiatalok, a családok és fizikailag-szellemileg friss idősek, nyugdíjasok kisközösségi kereteken belül szerveződő társadalmi, közéleti szerepvállalásuk erősítésével, karitatív, önkéntes alapon végzett tevékenységeivel, a generációk közötti együttműködéssel segíti elő a területi és társadalmi kiegyenlítődést a Siklósi járásban.Az önkéntességre való hajlandóság növelése, az önkéntes tevékenység általános társadalmi megbecsültségének emelése és ezzel együtt az önkéntesség helyi/járási szintű népszerűsítése, konkrét önkéntes programok megvalósítása.

Tovább

Elindult az "Össze-Kötő II." projekt

Az Emberi Erőforrás Minisztériuma támogatásra érdemesnek ítélte meg "Össze-Kötő II." projektünket, így a szerződéskötést követően megkezdhetjük a támogatás felhasználását. A 2017.01.01.-2017.12.31. között megvalósuló projekt célja az Alapítvány működésének és céljainak támogatása, kiemelt hangsúlyt fektetve a roma nemzetiséggel összefüggő célokra és programokra.

Tovább

Lezárult az "Össze-Kötő" projekt

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott pályázatunk fő célja Alapítványunk zavartalan működésének biztosítása volt, illetve rövid és hosszú távú céljaink elérésének elősegítése. A támogatás segítségével 2 hónapon át egy fő főállású munkatársat tudtunk foglalkoztatni, illetve kommunikációs és adminisztrációs költségeinket tudtuk csökkenteni, mely támogatás nagy segítséget jelentett Alapítványunk számára.

Tovább

Elindulhat az "Össze-Kötő" projekt

Az Emberi Erőforrás Minisztériuma támogatásra érdemesnek ítélte meg "Össze-Kötő" projektünket, így a szerződéskötést követően megkezdhetjük a támogatás felhasználását. A 2016.01.01.-2016.12.31. között megvalósuló projekt célja az Alapítvány működésének és céljainak támogatása, kiemelt hangsúlyt fektetve a roma nemzetiséggel összefüggő célokra és programokra.

Tovább

Lezárult a "Foglalkoztatás az Ormánság Szíve Alapítványnál" projekt

A pályázat célja a fiatalok (5 fő) foglalkoztatásának, munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítése, valamint a szervezet fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése volt. A támogatás a szervezet belső kapacitásainak erősítésével, a szervezet által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását szolgálta.

Tovább

Elindult a "Foglalkoztatás az Ormánság Szíve Alapítványnál" projekt

A 12 hónapos (2014. 04. 01. - 2015. 08. 29.) "Foglalkoztatás az Ormánság Szíve Alapítványnál" pályázat célja  a  fiatalok  foglalkoztatásának, munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítése, valamint a civil szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése. A támogatás a szervezetek belső kapacitásainak erősítésével, az érintett szervezetek által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását szolgálja. Kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy minden térségben megerősödjenek a civil kapacitások, hiszen a térségek felzárkóztatásában döntő szerepe lehet a helyi szervezeteknek.

Tovább

Elindult az "Érted-Értem-Érdem" projekt

A 12 hónapos (2014. 04. 01 - 2015. 03. 31.) "Érted-Értem-Érdem" projekt célja az önkéntesség hasznosságának bemutatása és önkéntesek bevonása a társadalom és az egyén közös érdekeinek kielégítésére irányuló közcélú feladatok ellátásába konkrét önkéntes programok megvalósításán keresztül.

Tovább

1   2   Következő >>