Kezdőlap

A szervezet vezetőjének bemutatása

Gönczi Péter vagyok, az Ormánság Szíve Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke. Tisztségemet a megalakulás (2006) óta töltöm be, immáron több mint 10 éve. Az Ormánságban születtem és nőttem fel, ezért is vezetem itt az Alapítványt. Biológia-környezettan tanári végzettséggel rendelkezem, de elég sok területen kipróbáltam magam az évek alatt: voltam polgármester, üzletvezető és őstermelő is.
  
Feladataim elsősorban a szervezet vezetésével kapcsolódóak, mint pl.: a pénzügyi és a szakmai vezető koordinálása, a pályázati lehetőségek mérlegelése, a munkatársak irányítása, partnerség építés és kapcsolattartás, vagy az alapítvány ügyeinek az intézése. Mindezek mellett szívesen veszek részt az Alapítvány mindennapos éltében is: rendezvényeket szervezek, kapcsolatot tartok a célcsoporti személyekkel, segédkezek a pályázatírásban, vagy éppen a tanácsadásban veszek részt.
Az elnöki feladataim mellett a támogatott projektekben is aktívan részt veszek: a legtöbb alkalommal projektmenedzseri feladatokat látok el, mely során ellátom az egész projekt koordinációját (a pénzügyi és szakmai vezető mellett), levezetem a kapcsolódó megbeszéléseket, találkozókat, kapcsolatot tartok az együttműködő partnerekkel, népszerűsítem a projektet, megoldom a projekt kapcsán felmerülő esetleges problémákat, ellenőrzöm a projekt előrehaladását, illetve kapcsolatot tartok a Támogatóval. 
  
Jó kommunikációs és vezetői készségekkel rendelkezem, továbbá empatikus és lojális vagyok, ezáltal könnyen megtalálom a hangot minden korosztállyal. Fontos számomra az Ormánságban élő halmozottan hátrányos helyzetű emberek (idősek, felnőttek, fiatalok, gyerekek) életének jobbá tétele, képzése, támogatása, segítése. 

Vissza